En hjemmeside præsenterer din virksomhed i den digitale verden

En hjemmeside fortæller dine kunder, at du eksisterer. En hjemmeside kan opbygges, som en lille enkel webside eller en stor webshop med tusindvis af varer. Hjemmesideprogrammering giver mange muligheder, så websiden kan opbygges efter lige netop din virksomheds behov.

Søgemaskiner, som for eksempel Google bliver flittigt brugt til at finde samarbejdspartnere, kunder og leverandører, derfor er det uden tvivl også vigtigt for din virksomhed at være tilstede på Google og højt placeret på Google.

Det kan ofte være helt afgørende, at en ny kunde finder din virksomhed blandt søgeresultaterne på side 1 i stedet for på side 10, som kunden sandsynligvis aldrig ville nå til. For at Google og andre søgemaskiner ved at din virksomhed eksisterer og placerer den højt, må du have en god hjemmeside, med en god SEO (Søgeoptimering).

Vi anbefaler derfor, at du prioriterer SEO højt, når du vil have programmeret en ny hjemmeside. En hjemmeside kan have et fantastisk design, men hvis dine kunder aldrig ser den, så vil det være næsten spildte ressourcer at have udarbejdet den.

Du kan læse mere om SEO her: Developers Google

 

 

Vores erfaring

Vi har programmeret hjemmesider i mange år for mange forskellige kunder med mange forskellige behov. Projekterne har både budt på enkle visitkort hjemmesider og større hjemmesider med mange data, webshop og ikke mindst SEO optimering.

Lintrup Maskinhandels hjemmeside, Limas.dk, er et eksempel på en større webshop, som har sat store krav til programmering, da den skulle forbindes til andre databaser for at håndtere registrering af salg.

Hjemmesiden TarupGamleMejeri.dk er et andet eksempel. Det er en mere enkel hjemmeside, hvor det største formål er information om produkter og butikken.

Det er vigtigt for os, at løsningen er fleksibel, så den passer til dine behov. Det betyder, at hjemmesiden kan opbygges, så du selv let kan tilgå den og vedligeholde den. Det kan for eksempel være tilføjelse af et nyt billede, en ny medarbejder eller en vare som skal fjernes.

Du har også mulighed for at sende dine ændringer til os når behovet opstår, så skal vi nok programmere for dig.

Det er vigtigt for os, at du ejer hjemmesiden, når den er færdig. Du binder dig derfor ikke til et abonnement hos os eller skal lade alle ændringer ske gennem os. Men vi vil naturligvis altid være til din rådighed, hvis du ønsker det.

Vil du vide mere om hjemmesider

Mikkelsen-Ko ApS
Søhusvej 159
DK-5270 Odense N