Dronefilm - Film og foto kan i dag laves både til lands, til vands og naturligvis i luften.

Droneflyvning kan give det store overblik og kan bidrage til mange områder af driften i danske virksomheder. Droneflyvning kan også bidrage i din markedsføring.

For eksempel kan en droneoptagelse fremvise din virksomhed set fra luften. Det kan bidrage til, at kunderne nemmere kan finde frem til din virksomhed, fordi de har set dens placering. En droneoptagelse kan også vise din virksomheds kapacitet og vækst.

I imagefilmen for Kverneland, som du kan se her , skaber droneoptagelserne en fantastisk intro til filmen. Det er et perfekt shoot, som bidrager til at vise storhed og ikke mindst den flotte natur i landbruget.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på reglerne for droneflyvning.

Vores droneflyver er godkendt og har tjek på reglerne, så du trygt kan booke os ind til at stå for droneflyvningen.

Det er enkelt at organisere droneflyvningen og klargøringen er kort. Vi kan derfor nemt kombinere en droneoptagelse med anden fotografering og video.

Du har mulighed for at læse om reglerne for droneflyvning her: https://www.droneregler.dk/

 

Typer af droneflyvninger

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at droneoptagelsers styrke er optagelser fra luften.

Formålet med at producere en optagelse fra luften kan være mange. Ofte bliver droneflyvning brugt til at vise din virksomheds lokation fra luften enten via et foto eller en video. Men en droneoptagelse kan gøre meget mere end det. For eksempel kan en dronefilm vise flowet i en transport, som ved denne droneoptagelse til PostNord. En droneoptagelse kan også skabe en speciel stemning og storhedseffekt, som du kan se i filmen, der er produceret til Kverneland.

Droneflyvninger kan skabe rammerne for din video eller blot indgå, som et kort klip i dine film. Det er helt op til dig og dine ønsker til en droneoptagelse. Hvis du har en idé, så skal vi nok hjælpe med at gøre den til virkelighed, samtidigt med at vi også lever op de gældende love og regler for droneflyvning.

Vores erfaring

Vi har produceret droneoptagelser i en del år. Lige fra dronen blev introduceret i Danmark. I starten oplevede vi endda udfordringer med, at retningslinjerne for droneflyvning ikke var på plads, men vi kæmpede i en periode og det lykkedes os at få tilladelserne på plads, så vi kunne lave droneoptagelser.

Vi er klar på at lave droneflyvninger både tidligt om morgenen og sent om aftenen, så lyset har den helt rigtige effekt i forhold stil og ønsker til filmen.

Vil du vide mere om droneflyvning til foto og video

Mikkelsen-Ko ApS
Søhusvej 159
DK-5270 Odense N