Fotos er vigtige for din markedsføring

Hvorfor bruge fotos i markedsføring?  – Du kender sikkert det gamle ordsprog; billeder siger mere end tusind ord.

 

Fotos er et meget stærkt virkemiddel til at præsentere din virksomhed for dine kunder. Et foto kan understrege den kvalitet din virksomhed står inde for eller den gode kundeservice kunderne vil møde eller vise det helt nye produkt som skal shine på et foto. Ved fotografering zoomer vi ind på en enkelt del af din virksomhed og fortæller en lille historie.

Udover historiefortælling, så handler et godt foto også om komposition, farve og ikke mindst lysopsætning.

  • Det er vigtigt, at kompositionen er rigtig, så modtageren automatisk bliver draget mod pointen med billedet. Måske skal baggrunden sløres så personerne, som går i forgrunden bliver trukket frem.
  • Det kan også være, at medarbejderen på portrættet ser lidt bleg ud pga. farvekombinationer på fotoet. Her har vores fotograf mulighed at zoome ind i fotoredigeringen og rette til, så medarbejderen viser sin naturlige kulør.
  • Lysopsætning er for eksempel meget væsentlig ved et produktfoto, som skal have skygge. Det er vigtigt at skyggen falder naturligt fra den rigtige side og i passende mængde.

Du kan læse mere i dette spændende indlæg fra Berlingske Medier, omkring værdien af fotos til historiefortælling om din virksomhed:

Se indlæg

Typer af fotos

Markedsføring indeholder mange typer af fotografering. Det er lige fra foto af bestyrelsen, portrætfoto af en ny medarbejder til situationsfotos til brochurer og hjemmeside. Det kan også være en kort storytelling, som skal postes på de sociale medier.

 

Ofte er det muligt organisere én fotooptagelse, så fotografen kan levere et bredt udsnit af fotos, som kan bruges til forskellige formål. F.eks. kan vi let fotografere nye medarbejdere og situationsfotos samme dag, når vi er forbi din virksomhed.

Vores erfaring

Vi kan hjælpe dig med en hvilken som helst fotografopgave, da vores fotografer har en bred og mange årig erfaring indenfor blandt andet modelfoto, portrætfoto, reklamefoto. Vi leverer materiale til mange forskellige brancher og i alle landsdele samt udenfor landets grænser. Vi er ofte på farten og kan hurtigt slå til, hvis du har brug for at få løst en opgave i sidste øjeblik, også udenfor Odense.

Vi er ikke bange for at ligge på gulvet og fotografere når grisene kommer løbende, som f.eks. har været opgaven ved nogle af fotooptagelserne for Danbred

Fotografen vil altid gå til opgaven med grundighed og kreativitet så dine fotos afspejler professionalisme og din virksomheds værdier.

Det vigtigt for os at alle på en fotooptagelse føler sig godt tilpas, også medarbejderen som ikke er begejstret for at stå foran et kamera. Vores fotografer gør meget ud at alle slapper af foran kameraet og får en god oplevelse på fotoshootet.

Mikkelsen-Ko ApS
Søhusvej 159
DK-5270 Odense N