Film og video tilfører meget værdi i din markedsføring

Verdens første reklamefilm blev bragt i TV i 1941.

Se mere i en artikel på TV2.dk – verdens første TV reklame.

Lige siden er reklamefilm blevet brugt flittigt til at fortælle lange, som korte fortællinger om virksomheder.

Du kan sikkert komme i tanke om en reklamefilm, som har printet sig ind i din hjerne. Du kan måske huske musikken og stemningen, selvom det er længe siden du har set reklamen. Film og video er et meget stærkt virkemiddel til at brande din virksomhed og dine produkter. Film henvender sig til flere sanser hos modtageren samtidigt, og derfor vil modtageren bedre kunne huske den end en tekstbeskrivelse.

Teknologien giver i dag mange muligheder for effekter, redigering og animation, så budgettet til filmproduktion kan varieres meget og tilpasses til dine behov og ikke mindst dit budget.

Typer af film og video

Der er mange muligheder for at bruge film til markedsføring. En film kan virke stærkt på virksomhedens hjemmeside, både i forhold til søgeoptimering så dine kunder kan finde dig på Google, men også til at skabe interesse og opmærksomhed om lige netop det budskab du vil sætte i fokus.

Det kan også være, at du ligesom Budweg leverer vejledninger ud til mange personer og derfor har brug for en enkelt instruktions- eller undervisningsvideo. Det kan både bibeholde kunder og hjælpe til et bedre og stærkere samarbejde.

Du kan se et eksempel på en undervisningsfilm vi har produceret til Budweg her 

Undervisningsfilm er også et stærkt værktøj internt i virksomheden til at synkronisere arbejdsmetoder, præsentere nye arbejdsgange eller mindske fejl. Film og video kan forklare med tekst, speak og optagelser, hvordan medarbejdere skal håndtere en specifik opgave.

Måske oplever du nogle gange udfordringer med at skabe interesse for genkøb, når du lancerer en ny udgave af et produkt. En produktfilm kan kort og præcist zoome ind på de værdier kunden får ved at opgradere til et nyt produkt.

Mulighederne for brug af film er mange flere, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan en video skal bygges, så den kan virke i din branding.

Vores erfaring

Igennem mange år har vi leveret små som store reklamefilm til mange brancher. Årene har budt på stor udvikling i teknologien. Vi har i dag mange muligheder for at optage film ved enklere metoder, da udstyret er blevet mindre, men bestemt også hurtigere og i bedre kvalitet. Udviklingen har kun gjort vores arbejde mere spændende og vores motivation større for at lave filmoptagelser.

Sideløbende med, at vi producerer film og video til markedsføring, producerer vi også kortfilm. Denne interesse giver os stor erfaring med storytelling i film. Vores videofotografer har derfor erfaring med hele processen fra manuskript, storyboard, optagelse til redigering.

Mikkelsen-Ko ApS
Søhusvej 159
DK-5270 Odense N