Vi løser en lang række visuelle og grafiske designopgaver hos Mikkelsen+ko

Vi udvikler alt fra brandidentitet og design til layout og grafiske elementer.

Den visuelle verden byder på et væld af muligheder, når vi finder grafiske løsninger hos Mikkelsen+ko. Vi tilbyder små og større løsninger som brandidentitet eller kampagneprojekter.

Når vi arbejder med visuelle og grafiske opgaver, har vi hovedsageligt fokus på design af hjemmesider, materiale til stande og udstillinger, præsentationer, brochurer, produkter, emballage, logoer og andre grafiske elementer. Vi udarbejder også fuldstændige designmanualer og typografiske løsninger.

Når vi udvikler kreative og visuelle projekter, er det vores visuelle designer, der tager teten. Projektets udtryk udvikles i tæt samarbejde med dig, så det hænger sammen med din virksomheds øvrige kommunikation og retning. Derudover gennemarbejder vi projektet med de relevante parter her fra Mikkelsen+ko. Er der tale om en præsentation eller brochure, ser vores journalist og tekstforfatter på placering af information og opgavens kommunikative signalværdi.

 

Umbraco

Står du og skal bruge en ny hjemmeside, eller leder du efter et mere brugervenligt CMS-system til din allerede eksisterende side, så tilbyder vi udvikling og overflytning til systemet Umbraco.

Umbraco er vores foretrukne CMS-system, da det virker efter nøgleordene: Frihed, fleksibilitet og brugervenlighed. Vi kan bygge præcis den side, du ønsker. Umbraco er et nemt, logisk og overskueligt system, der sikrer dig en optimeret arbejdsproces, hvor du snildt selv kan stå for opdateringen af din hjemmeside.

Umbraco er Open Source.

 

 

Annonce

App

Postkort

Hjemmeside

Hjemmeside

Hjemmeside

Brochure

Brochure